Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 50g201kcal0g49.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.9g0.3g1g
Vehnälese 2.9g6.6kcal0.4g0.4g0.1g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g262kcal0g0g29.1g0g
Porkkanaraaste 200g87g24kcal0.5g4.6g0.2g2.2g
Tomusokeri 1dl=60g22g87kcal0g21.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 44g126kcal4.8g1.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1742kcal25.2g205.8g88.4g8.6g
Valittu annoskoko305g871kcal12.6g102.9g44.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna152g436kcal6.3g51.5g22.1g2.2g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696