Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.7g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli38g68kcal3.2g0.8g5.6g0g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Persilja1.9g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g536kcal34.6g13.6g38g0.2g
Valittu annoskoko305g268kcal17.3g6.8g19g0.1g
Annoskoko puolitettuna152g134kcal8.7g3.4g9.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264674