Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g29g131kcal2.2g19.8g4.7g1g
Suolapähkinä, taffel7.3g47kcal2g1g3.9g0.5g
Suklaa tumma 15g75kcal0.6g7.8g4.5g0.8g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 73g122kcal5.5g2.9g9.5g1.9g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g25g33kcal3.3g0.1g2.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 8.7g25kcal1.4g0g2.2g0g
Sokeri 29g118kcal0g29.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g12kcal0.6g0.9g0.6g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g36g211kcal10.8g4.2g16.8g3.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 36g23kcal1.2g1.8g1.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen15g79kcal1.6g7.1g4.8g0.2g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g4.4g17kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1893kcal58.6g157.8g112.6g15g
Valittu annoskoko305g947kcal29.3g78.9g56.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna152g473kcal14.7g39.5g28.2g3.8g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882