Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi142g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 11g25kcal1.5g1.7g0.5g4.1g
Vehnäjauho puolikarkea 142g488kcal14.5g99.6g1.7g5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1069kcal32g213g4.4g18.2g
Valittu annoskoko305g535kcal16g106.5g2.2g9.1g
Annoskoko puolitettuna152g267kcal8g53.3g1.1g4.6g
Arvot/100g100g176kcal5.3g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248