Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 234g197kcal42.7g0g2.6g0g
Pekoni rasvainen 33g123kcal3.9g0g12.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.3g0.2kcal0g0g0g2g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g719kcal99.8g1g34.6g4.4g
Valittu annoskoko305g360kcal49.9g0.5g17.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna152g180kcal25g0.3g8.7g1.1g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900