Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 150g67kcal0.3g14.1g0.2g2.7g
Sokeri32g129kcal0g31.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g94g338kcal13.5g55.2g6.6g8.8g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.9g4.9kcal0.1g1.5g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1351kcal28.2g205.6g43.8g25g
Valittu annoskoko305g676kcal14.1g102.8g21.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna152g338kcal7.1g51.4g11g6.3g
Arvot/100g100g222kcal4.6g33.7g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248