Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.98g341kcal13g66.3g2.3g3.7g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)88g29kcal2.9g3.9g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g38g270kcal0.4g0.4g30g0g
Neilikka, annos 4g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.8g12kcal0.4g2.3g0.3g1.1g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1867kcal33.4g284.2g65.2g9.6g
Valittu annoskoko305g934kcal16.7g142.1g32.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna152g467kcal8.4g71.1g16.3g2.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450