Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g7.5g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Punaviini19g13kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g399kcal32.8g17.2g18.6g5.8g
Valittu annoskoko305g200kcal16.4g8.6g9.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna153g100kcal8.2g4.3g4.7g1.5g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608