Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 68g12kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen90g125kcal17.1g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g1g0g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka25g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio45g63kcal1.3g2.9g5.4g0g
Mozzarella juustoraaste, valio34g98kcal8.8g0g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g641kcal57.6g17g38.6g3.4g
Valittu annoskoko305g321kcal28.8g8.5g19.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna152g160kcal14.4g4.3g9.7g0.9g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165