Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1249g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali333g70kcal4g11.3g0.7g7g
Porkkana 333g109kcal2.1g18.5g0.7g8.5g
Palsternakka 125g79kcal0.6g14.7g0.5g5.6g
Selleri, annos 50g125g18kcal1.2g3.7g0g0g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Paistijauheliha 10%333g566kcal66.6g0g33.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g51kcal1.5g1.7g4.4g0.3g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g325g130kcal5.5g26.6g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g2203kcal172.4g176.6g80.6g48.8g
Valittu annoskoko3040g1101kcal86.2g88.3g40.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna1520g551kcal43.1g44.2g20.2g12.2g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712