Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit1000g170kcal16g22g2g19g
Parsakaali, pakaste, Apetit800g168kcal26.4g15.2g0g20g
Ruokakerma 5%, Valio400g260kcal6g16.8g20g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)800g560kcal88g20g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g2516kcal282.4g149.2g85.6g78g
Valittu annoskoko3040g1258kcal141.2g74.6g42.8g39g
Annoskoko puolitettuna1520g629kcal70.6g37.3g21.4g19.5g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604