Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g666g186kcal4g39.6g1.3g16.6g
Lanttu 533g154kcal5.3g24.5g1.6g9.6g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Soijarouhe, tumma, 30g133g430kcal66.6g39.9g0.7g7.3g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g40g94kcal1.2g10.5g5.3g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g266g320kcal9.1g9.6g26.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g3122kcal201.8g379.8g78.6g101g
Valittu annoskoko3040g1561kcal100.9g189.9g39.3g50.5g
Annoskoko puolitettuna1520g781kcal50.5g95g19.7g25.3g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304