Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Pellavansiemenöljy720g6480kcal0g0g720g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g360g288kcal0g0g32.4g0g
Viinietikka 1600g331kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g20565kcal0g16g2224.8g0g
Valittu annoskoko3040g10282kcal0g8g1112.4g0g
Annoskoko puolitettuna1520g5141kcal0g4g556.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233