Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2013g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g101g10kcal1.5g0g0.6g85.6g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g55g199kcal24.9g22.1g3.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale151g91kcal15.1g7.5g0.5g110.2g
Manteli, jauhettu, n. 1dl705g4242kcal169.8g46.5g380.5g49.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g9084kcal422.6g152.2g769.8g490.2g
Valittu annoskoko3040g4542kcal211.3g76.1g384.9g245.1g
Annoskoko puolitettuna1520g2271kcal105.7g38.1g192.5g122.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174