Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1203g393kcal7.5g66.9g2.4g30.7g
Parsakaali brokkoli 1003g352kcal46.3g19.6g3g25.1g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g802g2767kcal200.5g474.8g17.6g86.6g
Persilja 32g8.8kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g7042kcal509.4g1123.4g46.2g290g
Valittu annoskoko3040g3521kcal254.7g561.7g23.1g145g
Annoskoko puolitettuna1520g1761kcal127.4g280.9g11.6g72.5g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549