Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1600g1840kcal352g0g40g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g80g720kcal0g0g80g0g
Flora kevyt ruoka 7%800g680kcal8g36g56g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g80g128kcal7.2g24.8g0.2g0.6g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g480g528kcal14.4g31.2g38.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g7792kcal763.2g184g429.2g1.2g
Valittu annoskoko3040g3896kcal381.6g92g214.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna1520g1948kcal190.8g46g107.3g0.3g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393