Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 602g4366kcal7.2g2.4g489.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 653g2239kcal66.5g456.7g7.8g22.8g
Kananmuna kuorineen punnittu 562g705kcal61.8g1.5g50.7g0g
Sokeri 341g1384kcal0g340.7g0g0g
Banaani, kuorittu 803g698kcal8.5g146.9g3.2g14.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g40g125kcal4.4g24.1g2.8g11.2g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g19176kcal301g1975g1107.6g97.2g
Valittu annoskoko3040g9588kcal150.5g987.5g553.8g48.6g
Annoskoko puolitettuna1520g4794kcal75.3g493.8g276.9g24.3g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700