Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g1658g6465kcal99.5g510.5g449.2g225.4g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g166g663kcal0.8g142.6g8.3g0g
Vesi497g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 56g128kcal0.3g30.4g0.1g0.5g
Mustikka metsä- 597g263kcal3g38.2g3.6g19.7g
Sokeri 66g269kcal0g66.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g15574kcal207.2g1575.8g922.4g491.2g
Valittu annoskoko3040g7787kcal103.6g787.9g461.2g245.6g
Annoskoko puolitettuna1520g3894kcal51.8g394g230.6g122.8g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448