Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g599g1916kcal82.6g347.3g19.2g49.1g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g798g1022kcal119.8g0g71.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal14.9g0.4g12.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 349g148kcal34.3g1.4g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen998g329kcal32.9g48.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Oliiviöljy 50g441kcal0g0g49.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g8115kcal571.8g806.6g307.4g102g
Valittu annoskoko3040g4057kcal285.9g403.3g153.7g51g
Annoskoko puolitettuna1520g2029kcal143g201.7g76.9g25.5g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754