Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g749g2120kcal34.5g235.3g113.1g41.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g450g787kcal112.4g2.2g40.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow300g540kcal1.8g17.1g50.9g0g
Pesto Rosso, Barilla150g495kcal6g18g44.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen749g150kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Basilika, tuore45g18kcal1.4g2.2g0.4g1.8g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g150g435kcal49.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6085g9270kcal425.6g640.8g556.2g119.6g
Valittu annoskoko3042g4635kcal212.8g320.4g278.1g59.8g
Annoskoko puolitettuna1521g2318kcal106.4g160.2g139.1g29.9g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058