Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g299g2185kcal3g3g239.5g0g
Sokeri 254g1033kcal0g254.2g0g0g
Muna, annos 60g269g236kcal20.4g2.3g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.3g3.5g10.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1197g426kcal1.9g85.1g1.1g23.9g
Voi, 1 tl, 5 g90g656kcal0.9g0.9g71.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 180g535kcal33.3g4.5g43.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g449g1796kcal0g449g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6084g15826kcal178.4g2028.8g750.6g68.2g
Valittu annoskoko3042g7913kcal89.2g1014.4g375.3g34.1g
Annoskoko puolitettuna1521g3956kcal44.6g507.2g187.7g17.1g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107