Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g100g36kcal0.6g2.2g1.1g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g2000g760kcal22g166g2g32g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)200g330kcal6g8g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6091g2594kcal69.6g397.6g77.6g79.4g
Valittu annoskoko3046g1297kcal34.8g198.8g38.8g39.7g
Annoskoko puolitettuna1523g648kcal17.4g99.4g19.4g19.9g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792