Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g250g1375kcal2.5g2.5g150g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 50g152kcal4.4g27.7g1g7g
Ruisjauho kokojyväjauho 220g669kcal19.3g121.9g4.2g30.6g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 1000g324kcal29g20g6g35g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g200g678kcal43g2g55.8g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6094g9555kcal362.8g777.8g509.8g173.4g
Valittu annoskoko3047g4777kcal181.4g388.9g254.9g86.7g
Annoskoko puolitettuna1524g2389kcal90.7g194.5g127.5g43.4g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439