Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 399g1416kcal1.3g0g159.5g0g
Sokeri 508g2063kcal0g507.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu407g512kcal44.7g1.2g36.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1334kcal39.6g272.1g4.7g13.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe199g738kcal7.6g163.5g5.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.7g0g0g
Vesi598g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten100g329kcal23.4g44.9g20.9g11g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g399g1216kcal38.7g244.4g8g57.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g15480kcal313.8g2529.8g470.2g165g
Valittu annoskoko3048g7740kcal156.9g1264.9g235.1g82.5g
Annoskoko puolitettuna1524g3870kcal78.5g632.5g117.6g41.3g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182