Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 480g831kcal36.5g11g71.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 480g1583kcal9.6g14.4g167.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki600g336kcal51g30g1.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi480g2158kcal31.2g287.8g100.7g14.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton192g1381kcal0g0g153.5g0g
Mangosose, Piltti600g360kcal2.4g89.9g2.4g6g
Sokeri 204g827kcal0g203.6g0g0g
Liivatelehti, gelatiini14g50kcal12.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g15053kcal286g1273.4g995.2g41.8g
Valittu annoskoko3048g7527kcal143g636.7g497.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna1524g3763kcal71.5g318.4g248.8g10.5g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199