Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1579g2253kcal197.4g4.7g161.9g0g
Canderel makeutusjauhe48g184kcal1.4g44.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g18.9g0g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g177kcal8.9g5.3g10.4g14.5g
Kuohukerma,valio,2dl957g3254kcal19.1g28.7g334.9g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g373g1937kcal26.9g124.3g148.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g15845kcal509.8g470.8g1310.8g29.2g
Valittu annoskoko3048g7923kcal254.9g235.4g655.4g14.6g
Annoskoko puolitettuna1524g3961kcal127.5g117.7g327.7g7.3g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580