Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 666g224kcal4.6g36.6g0.7g9.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g426g2556kcal102.2g28.1g230g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g666g399kcal66.6g28.6g2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g13g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)40g4kcal0.6g0g0.2g33.9g
Kananmuna kuoreton 1225g1747kcal153.1g3.7g125.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6096g9906kcal655.6g204g716.8g86.6g
Valittu annoskoko3048g4953kcal327.8g102g358.4g43.3g
Annoskoko puolitettuna1524g2477kcal163.9g51g179.2g21.7g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500