Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 188g619kcal3.8g5.6g65.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g31g125kcal0g31.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g38g24kcal1.3g0.1g9.4g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g11g37kcal0.8g6.1g0.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1634kcal14.2g89.6g151.6g0.6g
Valittu annoskoko305g817kcal7.1g44.8g75.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna153g409kcal3.6g22.4g37.9g0.2g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761