Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g7.5g20kcal0.6g3.8g0.1g1g
Chili paprika punainen5g2kcal0.1g0.4g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)10g20kcal0g4.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g836kcal80g25g45.4g2.6g
Valittu annoskoko305g418kcal40g12.5g22.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna153g209kcal20g6.3g11.4g0.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905