Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus2.1g6.7kcal0.2g0g0.6g0g
Herne 52g36kcal2.6g4.9g0.2g1.6g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g270kcal20.2g9.8g15.8g3.2g
Valittu annoskoko305g135kcal10.1g4.9g7.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna153g67kcal5.1g2.5g4g0.8g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061