Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g57g199kcal7.6g38.6g1.4g2.2g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma50g60kcal1.6g2.2g5g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl13g112kcal0g0g12.5g0g
Maitorahka, milbona (500g)62g42kcal7.6g2.4g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)1.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g62g34kcal0.3g7.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana610g1028kcal43.6g110.2g45g4.4g
Valittu annoskoko305g514kcal21.8g55.1g22.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna153g257kcal10.9g27.6g11.3g1.1g
Arvot/100g100g169kcal7.1g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276