Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai41g142kcal4.9g28.8g0.9g1.2g
Kauralese 7.5g27kcal1.4g3.4g0.6g1.3g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g44g101kcal6.6g0.4g8.3g0g
Broilerifileesuikale (Atria)50g55kcal11.5g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana611g1094kcal52.2g78g63.4g10.2g
Valittu annoskoko306g547kcal26.1g39g31.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna153g274kcal13.1g19.5g15.9g2.6g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051