Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pekoni, paistettu 32g164kcal5.2g0g16.2g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g528kcal13.2g19.2g43.2g7g
Valittu annoskoko306g264kcal6.6g9.6g21.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna153g132kcal3.3g4.8g10.8g1.8g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708