Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original52g37kcal2.1g4.2g1.6g1.6g
Kermaviilikastike 698g1050kcal17g69.1g77.4g0g
Tilli, tuore 174g52kcal6.4g1.6g1.4g3.7g
Kaali, valkokaali1744g368kcal20.9g59.3g3.5g36.6g
Kananmuna, keitetty 384g547kcal48g1.2g39.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6104g4109kcal188.8g270.8g246.4g83.8g
Valittu annoskoko3052g2054kcal94.4g135.4g123.2g41.9g
Annoskoko puolitettuna1526g1027kcal47.2g67.7g61.6g21g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233