Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g32g31kcal0.5g8g0.1g3.4g
Mantelirouhe, 1 rkl64g370kcal13.5g3.4g32.3g7.4g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl160g80kcal0g17.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g800g480kcal3.2g120g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä400g680kcal4g176g4g0g
Flora Vanilla 12%800g1520kcal36g128g96g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g800g520kcal88g33.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6112g7362kcal290.4g973.2g269.6g21.6g
Valittu annoskoko3056g3681kcal145.2g486.6g134.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna1528g1841kcal72.6g243.3g67.4g5.4g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301