Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Lanttu 115g33kcal1.1g5.3g0.3g2.1g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Seiti pakaste 600g465kcal105.4g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6114g2366kcal273.4g96g92.2g36.2g
Valittu annoskoko3057g1183kcal136.7g48g46.1g18.1g
Annoskoko puolitettuna1528g592kcal68.4g24g23.1g9.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160