Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 400g1420kcal1.3g0g160g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu408g514kcal44.9g1.2g36.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Oboy original kaakaojuomajauhe200g740kcal7.6g164g5.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten100g330kcal23.5g45g21g11g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g400g1220kcal38.8g245.2g8g58g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6116g15531kcal314.8g2538g471.6g165.4g
Valittu annoskoko3058g7766kcal157.4g1269g235.8g82.7g
Annoskoko puolitettuna1529g3883kcal78.7g634.5g117.9g41.4g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182