Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%105g105kcal12.6g2.7g5g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Keittojuurekset, Rainbow50g13kcal0.4g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g422kcal30.6g49.4g11g2.6g
Valittu annoskoko306g211kcal15.3g24.7g5.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna153g106kcal7.7g12.4g2.8g0.7g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645