Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g100g60kcal3.7g7.3g2g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 34g108kcal3.6g20.4g0.8g1.9g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.9g0g1.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g25g65kcal7.5g0.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g829kcal80.8g58.6g29.4g3.8g
Valittu annoskoko306g414kcal40.4g29.3g14.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna153g207kcal20.2g14.7g7.4g1g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933