Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Sokeri 17g69kcal0g17g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Omenasose, omatekoinen50g65kcal0g15g0g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl50g171kcal1g1.5g17.6g0g
Maitorahka, milbona (500g)50g34kcal6.1g2g0.1g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 60g41kcal0.5g9.1g0.1g0.5g
Vadelma 25g10kcal0.3g1g0.2g0.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g2g4.1kcal0g0.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1.2g4.2kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1030kcal27.8g128g41g5.4g
Valittu annoskoko306g515kcal13.9g64g20.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna153g258kcal7g32g10.3g1.4g
Arvot/100g100g168kcal4.5g20.9g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021