Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 30g4.8kcal0.2g0.6g0g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g43g15kcal0.7g3g0g0.6g
Tonnikala vedessä, rainbow60g60kcal12g0.3g1.2g0g
Voi 43g311kcal0.5g0.2g34.8g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 15g47kcal1.2g8.6g0.4g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 56g191kcal5.7g38.9g0.7g1.9g
Leivinjauhe 2.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15030g117kcal8.7g0.4g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1513kcal58.6g109g91.8g10.6g
Valittu annoskoko306g756kcal29.3g54.5g45.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna153g378kcal14.7g27.3g23g2.7g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094