Gluteeniton kanapiirakka

Sekoita pehmeä rasva ja jauhot

Esipaista kanasuikaleet

Lisää maito ja sekoita

Painele tasaiseksi vuokaan

Paista 225C 13-15min

Vatkaa munat, maito ja kerma

Lisää kana ja ananas ja mausteita

Kaada piirakkapohjaan

Lisää päälle juusto

Kypsennä vielä 20min kunnes täyte on hyytynyt

Jos haluaa enemmän proteiinia, lisää jauhetta munamaitoon ja piirakkapohjaan, desi riittää yhteensä

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosrasva 100 % 30g267kcal0.2g0g30.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g75g256kcal1.9g62.4g0.4g1.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3kcal0.3g0.4g0g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell30g33kcal6.9g0g0.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g41g25kcal0.2g6.2g0g0.6g
Emmental, sinileima30g114kcal8.7g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1700kcal47.2g143g106.8g4.2g
Valittu annoskoko306g850kcal23.6g71.5g53.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna153g425kcal11.8g35.8g26.7g1.1g
Arvot/100g100g278kcal7.7g23.4g17.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=453889