Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka105g320kcal10.2g63.9g2.1g15.7g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 100g76kcal1.9g15.4g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g868kcal25g172.2g5.6g38.6g
Valittu annoskoko306g434kcal12.5g86.1g2.8g19.3g
Annoskoko puolitettuna153g217kcal6.3g43.1g1.4g9.7g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480