Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 46g13kcal0.5g1.9g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 33g8.6kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lanttu 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)62g15kcal0.6g3.4g0g0.9g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.2g2.2kcal0g0.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g106kcal4.6g18.6g0.4g7g
Valittu annoskoko306g53kcal2.3g9.3g0.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna153g27kcal1.2g4.7g0.1g1.8g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823