Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g81kcal4.1g2.4g4.8g6.7g
Sokeri 171g693kcal0g170.4g0g0g
Siirappi 15g44kcal0g10.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 73g241kcal1.5g2.2g25.5g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.5g22kcal0g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g2451kcal11.6g382.6g93.2g13.4g
Valittu annoskoko306g1226kcal5.8g191.3g46.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna153g613kcal2.9g95.7g23.3g3.4g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297