Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 150g58kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.9g1kcal0.1g0.1g0g1.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g38g225kcal9g2.5g20.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl34g304kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1413kcal40.2g26g126.8g11.6g
Valittu annoskoko306g707kcal20.1g13g63.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna153g353kcal10.1g6.5g31.7g2.9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794