Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)89g71kcal3g10.7g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 89g41kcal2.7g4.3g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala54g171kcal8g31.6g1.4g5.4g
Ruokasuola jodioitu 2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g11g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g900kcal42.4g95g38.6g10.8g
Valittu annoskoko306g450kcal21.2g47.5g19.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna153g225kcal10.6g23.8g9.7g2.7g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979