Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g151kcal6g1.7g13.5g0g
Kookoshiutale 5g33kcal0.4g0.3g3.2g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g13g92kcal0.1g0.1g10g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g63g36kcal5.6g3.1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g171kcal1g1.5g17.6g0g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g1245kcal45.8g23.4g105.2g6.6g
Valittu annoskoko306g623kcal22.9g11.7g52.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna153g311kcal11.5g5.9g26.3g1.7g
Arvot/100g100g204kcal7.5g3.8g17.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186840