Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee105g108kcal24.3g0g1.6g0g
Seesamiöljy, Amoy2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Maissitärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sokeriherneen palko23g7kcal0.8g0.8g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 23g4.4kcal0g0.7g0.1g0g
Pinaatti 47g6.3kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g2.8g8.1kcal0g2g0g0g
Soijakastike 1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Maissitärkkelys 0.8g2.7kcal0g0.6g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g415kcal58g18g11.8g5.8g
Valittu annoskoko306g208kcal29g9g5.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna153g104kcal14.5g4.5g3g1.5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g2.9g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330421