Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.8g0.5g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa45g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour15g45kcal0.5g0.6g4.5g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa30g90kcal6.9g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g647kcal39.2g18.8g45g6.6g
Valittu annoskoko306g323kcal19.6g9.4g22.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna153g162kcal9.8g4.7g11.3g1.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148